Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще пребоядисам спалния вагон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен пък ме кефи БОРДО хем изглежда добре, а от друга страна е доста различна от това което масово се вижда.
    А за розова ми се струва, че за малка кола става, ама за комби не.

П.С. Пинко, мисля жена ти е фотограф, защото на 12-ти розовото Уно беше пред офиса, а снимките бяха качени на този сървър
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

А такова жълто

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Абе жълтото си е подигравка според мен.Трябва да караш нещо като ламборджини , което няма как да го объркаш с такси , за да го боядисаш в жълто.Така мисля.А иначе за черното - има една статистика според която..............
        http://curious.actualno.com/news_107032.html
        ............според същата пък жълтото било добро
        Бе в крайна сметка ти си решаваш.Щом искаш да е светъл и шантав цвят аз спирам до тук с тази тема.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Черните качват по лесно мускулна маса, една от причините е че живеят в по хладен климат от този, който им е родния.В Африка няма точно такива мускулести и дебели негри, каквито има в Европа и САЩ, е има и други причини де.
          Абе черния цвят не е лош, но точно на Алфата нещо не ми се вързва, все пак всеки има вкус и мнение
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Черния и червения, но най вече черния цвят седи най -добре на агресивно изглеждащи коли, ако смяташ че 156 и всички нейни производни не изглеждат агресивно, значи наистина черния цвят не е за тях. И аз казах релефни, за чернокожите, не дебели или свинско мускулести.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

На тая кола всякакъв цвят и ходи
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
              X